Bröstförstoring genom kirurgi, bröstimplantat samt tablett

Kirurgisk bröstförstoring är ett relativt komplicerat och dyrt ingrepp.Bröstförstoring där silikonimplantat används är den vanligaste metoden inom plastikkirurgi för kvinnor som vill ha större bröst.  Implantat av silikon är lämpade för bröstförstoring på grund av materialet formbarhet och konsistens. Vilket gör att silikonbröstens storlek och form enkelt kan anpassas efter önskemål.

Skador vid kirurgiska ingrepp är inte vanligt förekommande men kan trots allt inträffa ibland. Kirurgiska ingrepp riskerar att resultera i deformerade bröst eller stora fula ärr . Den vanligaste orsaken till denna typ av skador är undermåligt utförande av bröstoperation.

Bröstimplantat

Bröstimplantat är det mest effektiva sättet erhålla större bröst. Bröstimplantat innehåller i regel saltlösning eller silikon. De båda varianterna finns i runda samt droppformade versioner. När en bröstförstoring bröstimplantat in kirurgiskt. De Silikonproteser som professionella kliniker använder är av högsta kvalitet. Implantat består av ett förhållandevis tjockt ytterskal av silikon med en grov yta. Innandömet är antingen fyllt med silikongel (silikonimplantat) eller någon form av koksaltslösning ( saltlösning implantat ). I regel är silikonimplantat det givna valet vid bröstförstoring på grund av den form, konsistens och låga komplikationsgrad.

Bröstförstoringstabletter

Det finns även tabletter och smörjmedel som säger sig vara ett naturligt och säkert alternativ till traditionell bröstförstoring. Tabletterna består i regel av olika naturämne om intages oralt eller appliceras direkt på brösten för att stimulera kroppens hormonnivåer. Mer information om naturliga metoder för större bröst hittar du här.

2 comments on “Bröstförstoring genom kirurgi, bröstimplantat samt tablett

  1. Jenny

    Hej,

    Jag skriver till dig då jag skulle vara intresserad av att göra ett länkbyte med din webbplats . Jag skulle kunna ge dig länkar på olika sidor.

    Vänligen kontakta mig om du är intresserad!

    Jenny Eriksson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *