Naturlig bröstförstoring – få större bröst utan operation eller kirurgi

Många kvinnor önskar en större byst och undrar hur man får större bröst naturligt utan krav på vare sig operation eller andra kirurgiskaingrepp. Den här artikel handlar om olika naturliga metoder för bröstförstoring som bröstkräm och olika typer av tillväxt stimulerande tabletter samt hur man kan träna sig till fastare bröst.

intresserad av hur man får större bröst?

Bröstförstoring innebär många gånger både riskfyllda och kostsamma operationer, ännu mer så nu sedan den senaste tidens skandaler kring PIP-implantaten. Genom alla tider har det emellertid funnits alternativa metoder för fylligare bröst. Allt från enkla metoder som att stoppa sockor i bysthållaren till mer avancerade kosmetiska lösningar som bröstkrämer och tabletter har sagts kunna ge bröst en större storlek. Viktigt att komma ihåg är att inte någon form av naturlig bröstförstoring vetenskapligt bevisats.

Bröstkräm

Den vanligaste produkten för naturlig bröstförstoring är bröstkräm. Dessa salvor och krämer beskrivs ofta som nästintill magiska produkter,serum, vilka innehåller stimulerande lösningar som hjälper din byst att växa.  I regel är innehåller bröstkrämer inget märkvärdigt och salvorna består huvudsakligen av ofarliga ämnen som örter, vitaminer, mineraler och lösningar.

Ofta utlovas resultat redan efter ett par veckors regelbunden användning av de naturliga produkterna. För att en bröstförstoring skall kunna komma till stånd, är det viktigt att bröstkrämen appliceras på bysten dagligen under en längre tid för att ge fylligare och fastare bröst.

Brösttabletter

Ofta säljs brösttabletter som ett komplement till bröstkrämer, detta innebär att de båda produkterna skall intas parallellt med varandra för att brösten skall växa maximalt. Vissa bröstförstoringstabletter sägs innehålla tillväxthormoner vilka potentiellt kan resultera i större bröststorlek. Innehållet i tabletterna sägs i regel vara 100% naturligt.

Träning

Det har länge florerat en myt om att det går att träna sig till större bröst. Sanningen är den att detta är en fysisk omöjlighet, bröst består nämligen av fettvävnad. Vid högintensiv träning är det emellertid möjligt att bygga muskler runt bysten, vilket ger fastare bröst, men aldrig större bröststorlek.

Hållning

Det bästa och kanske rentav den enda riktigt effektiva metod utöver exempelvis push-up bh etc. Är att räta på ryggen och stärka sätesmuskulaturen så att en god hållning erhålls.

3 comments on “Naturlig bröstförstoring – få större bröst utan operation eller kirurgi

  1. Pingback:Självobjektifering skapar lidande bland kvinnor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *