Historien om Hörby Bruk och CanCan gungställningar

Hörby bruk grundandes 1920 i den sydliga skånska småstaden och idag är man Nordisk marknadsledare för utomhus-lekutrustning form av barngungor och rutschbanor, avsedda för privata trädgårdar. Med hjälp av sina storsäljare CanCan-gugan samt Ekeby-skottkärran har Hörby Bruk även etablerat sig som Sveriges främsta producent av skottkärror. Försäljning av gungor bedrivs framförallt i Norden men företaget har även en stark ställning i flera andra Europeiska länder så som Tyskland, England, Schweiz, Polen och de baltiska länderna.

För Hörby Bruk är varje detalj av yttersta betydelse och det är också denna precisa noggrannhet som gjort att bolaget har en ledande position det har idag. Ett annat ideal som hålls högt inom företaget är tradition, varför man fortsätter att tillverka lekutrustning i såväl trä som stål, år efter år. Hörby Bruk följer att alla regler och uppställda krav och är kvalitetscertifierat enligt ISO 9001 och miljöcertifierat enligt ISO 14001.

Letar du efter en stabil och trygg gungställning till din trädgård? Då är en ställning från Hörby Bruk ett mycket gott val. CanCan Gungor från Hörby Bruk har en traditionell estetik, där fokus ligger på funktion, hållbarhet och säkerhet. Alla modeller från tillverkaren är noggrant säkerhetstestade och är givetvis CE- och TÜV- godkända.  Hörby Bruk gungställning är särskilt framtagen för användning i den privata trädgården.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *