Självgående dammsugare automatisk robotdammsugare som städhjälp

Robotdammsugare är en självgående dammsugare som programmerats för att automatiskt kunna utföra olika städsysslor. Den första, för allmänheten tillgängliga, självgående dammsugaren av detta slag tillverkades av Electrolux 2001 och hette Trilobite. En självgående och automatisk dammsugare underlättar arbetet med att hålla golven rena och är all städhjälp du behöver. Vare sig du väljer en fullständigt självgående dammsugare som ser till att hålla dina golv rena medan du pysslar med något annat, eller en dammsugare som automatiskt justera dess höjd, kommer de garanterat att underlätta för dig i din vardag.

Självgående iRobot dammsugare

Om du söker en dammsugare som tillåter dig att slippa rengöra huset på egenhand, är det förmodligen någon form av robotdammsugare du letar efter. En av de bästa automatiska städmaskinerna av detta slag är iRobot. Det finns en mängd olika varianter av iRobot dammsugare att välja mellan beroende vad som skall städas.  iRobot kan utföra alla möjliga typer av rengöring, den städar mattor, plockar upp djurhår, rengör trägolv och industrigolv som epoxigolv, betonggolv och massagolv. Så om du är ute efter en komplett golvrengöringsmaskin är en självgående dammsugare av märket iRobot ett utmärkt val. Några av de mest populära modellerna är iRobot 560 Roomba, 530 Roomba, 110 Dirt Dog samt 330 Scooba.

Sebo semi-automatisk dammsugare

Om du istället önskar behålla kontrollen över städningen av ditt hem, är förmodligen en semi-automatiskt robotdammsugare det du bör satsa på. Denna typ av halvautomatisk dammsugare känner av optimal rengörings höjd och ställer således automatiskt in höjden på skaftet. En bra märke på sådana dammsugare är Sebo. Sebo dammsugare är innovativa och designade med kvalitet i åtanke. Deras automatiska X-serien är särskilt utformade för att ge utmärkt rengöringsförmåga.

En av de bästa maskinerna på marknaden är Sebo Automatisk X4. Denna dammsugare kommer automatiskt att känna av och justera till optimal rengöringshöjd för just ditt golv. Och om det någonsin fastnar något eller om påsen är blir full, kommer den automatiskt stängas av. Att gå från mattor till trägolv är en barnlek med Sebo Automatisk X4, eftersom kontrollerna automatiskt kommer identifiera skillnaden i höjd mellan golv och matta. Sebo dammsugare är ett utmärkt val om du letar efter en kvalitets dammsugare som kommer hjälpa dig så mycket att det kommer kännas som om den vore självgående när den justerar automatiskt för optimal rengöring.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *