Veet hårborttagning

Många människor runt om i världen lider av oönskad hårväxt och antalet företag som erbjuder hårborttagning ökar ständigt. Veet är världsledande inom området hårborttagningsprodukter. Företaget grundades redan 1901 i Kanda då under namnet Neet, sedan dess har företaget bytt ägarskap två gånger. Idag står brittiska Reckitt Benckiser plc som ägare för Veet.

Alla Veet-produkter är testade och godkända av FDA (Food and Drug Administration), den amerikanska motsvarigheten till hälsovårdsnämden i Sverige. Företaget hävdar att brukande av deras produkter kan ersätta behovet av rakning av oönskad behåring, som kroppshår och intimhår. Veet hårborttagning sker främst genom applicerade av olika typer av krämer, geler och vax. Produkterna används av kvinnor och män över hela världen.

Företaget har fått utstå kritik från djurvänner som som kritiserat att företaget testar sina produkter på djur. Veet tillverkar även hårborttagningsmaskiner i form av epilatorer. En epilator är en apparat som används för att ta bort hår. Om du vill veta mer om denna apparat kan du läsa mer om epileringsmaskin gör genom att klicka här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *